Laddar Evenemang

Modersmålcenter Stolt Presenterar Maria Wiman som Huvudtalare på Inspirerande Föreläsning för Lärare

Vi är extremt glada och hedrade att meddela att Maria Wiman, en framstående svenska och SO-lärare vid Skapaskolan i Huddinge, kommer att vara vår huvudtalare vid den kommande inspirerande föreläsningen hos Modersmålcenter. Maria Wiman har en rik och imponerande pedagogisk bakgrund, inklusive sin roll som kolumnist i tidningen Läraren och författare av banbrytande böcker som ”Värdeskapande lärande” och ”Första tiden som lärare.” Hennes engagemang och passion för undervisning har inte bara påverkat hennes elever positivt utan har också skapat en bred uppskattning inom utbildningsvärlden.

Maria Wiman belönades med den prestigefyllda utmärkelsen ”Sveriges bästa lärare” av svenska handelskammaren år 2019, vilket är ett erkännande av hennes enastående bidrag till pedagogiken och elevutvecklingen.

Evenemangsinformation:

? Datum: Onsdag den 1 november
? Tid:09:00 – 12:00
? Plats: The Works Stadshagen, Strandbergsgatan 61, 112 51 Stockholm. Närmaste T-banestation Stadshagen. (Gå S:t Göransgatan ner mot Strandbergsgatan)

Denna föreläsning är en unik möjlighet för lärare att få inspiration och nya insikter om utbildningens värld. Maria Wiman kommer att dela med sig av sina erfarenheter och metoder för att skapa meningsfulla lärandemiljöer.

Vi ser fram emot att välkomna dig till denna spännande föreläsning och hoppas att du kommer att gå därifrån med förnyad inspiration och motivation att göra en ännu större skillnad i dina elevers liv.

Modersmålcenter är tacksamt för ditt engagemang och ser fram emot att dela denna betydelsefulla upplevelse med dig och andra likasinnade pedagoger. Tills dess, spara datumet den 1 november i din kalender och håll dig informerad om alla kommande detaljer!

Share This Story, Choose Your Platform!