Välutbildade lärare och anpassad undervisning både på plats och online.

Vi erbjuder modersmålsundervisning och studiehandledning för de vanliga språken, samt mindre språk och minoritetsspråk. Vi har även undervisning i moderna språk; franska, spanska, tyska, italienska m.fl.

Sällsynta språk

Vi erbjuder högkvalitativ modersmålsundervisning och studiehandledning i över 30 språk. Med vårt erfarna lärarteam och omfattande nätverk av kompetenta lärare kan vi skräddarsy undervisningen för att möta varje elevs unika behov och hjälpa dem att nå sina språkliga mål.

Detta erbjuder vi:

Högkvalitativ modersmålsundervisning och studiehandledning i över 30 språk.
Erfarna och kompetenta lärare specialiserade på ovanliga och sällsynta språk.
Omfattande nätverk av lärare med gedigen erfarenhet inom språkområdet.
Lång erfarenhet inom branschen, vilket säkerställer bästa möjliga undervisning.
Fokus på att hjälpa elever att nå sina språkliga mål genom skräddarsydd undervisning.
Anpassning av undervisningen efter varje elevs individuella behov och målsättningar.
Leverera högkvalitativ undervisning och upprätthålla en stark rykte inom branschen.
Stödja elever i att förbättra sina modersmål eller lära sig nya språk från grunden.

Vår passion är att se våra elever lyckas och trivas i sina språkstudier.
Kontakta oss idag för att boka ett möte eller be om offert!

Fjärrundervisning

Våra lärare behärskar digitala plattformar som Google Meet och Microsoft Teams, här är några sätt på vilka våra lärare kan hjälpa elever med fjärrundervisning:

Teknisk kompetens: Våra lärare kan hjälpa elever att bli bekväma med funktionerna och navigera smidigt i dessa plattformar under sina online-lektioner.

Interaktiv undervisning: Genom att utnyttja de olika funktionerna kan våra lärare skapa interaktiva och engagerande lektioner. De kan presentera material, ge exempel och interagera med eleverna på ett effektivt sätt.

Individuell uppföljning: Trots att undervisningen sker på distans, strävar våra lärare efter att ge individuell uppmärksamhet åt varje elev. Genom att använda video- och ljudfunktionerna kan de ge personlig feedback och svara på elevernas frågor i realtid.

Anpassade resurser: Våra lärare kan dela digitalt studiematerial och övningar med eleverna via plattformarna, vilket gör det enkelt att komplettera undervisningen och ge extra stöd efter behov.

Flexibla tidsscheman: Fjärrundervisning möjliggör flexibla tidsscheman, och våra lärare kan anpassa sina lektionstider för att passa elevernas behov och schema. Detta gör det enkelt för elever att få undervisning även när de är långväga ifrån läraren.

Genom att dra nytta av tekniken, kan vi säkerställa en högkvalitativ fjärrundervisning erfarenhet för våra elever.

Kontakta oss idag för att boka din fjärrundervisning!

Erfarna lärare för en rikare språkupplevelse

Vi kan erbjuda undervisning antingen på skolorna eller online, så att du kan få den hjälp du behöver, var du än befinner dig.