info-4
Vision

Världsklass språktjänster

Vår vision är att vara den bästa språk- och läxhjälptjänsten, och att skapa ett företag som växer och utvecklas. Vi vill skapa ett företag som är en resurs för kunder som söker högkvalitativa lösningar för språk- och läxhjälp.

  • Vi vill hjälpa företag att öka produktiviteten, förbättra kommunikationen och öppna upp nya marknader.

  • Vi har byggt upp en bred kompetens och erfarenhet som vi använder för att hjälpa skolor att erbjuda sina elever högkvalitativ modersmålsundervisning och studiehandledning.

  • Vår verksamhet är inriktad på att erbjuda språkkurser och läxhjälp till privatpersoner, som vill utveckla sina kunskaper inom olika områden.

Teamet

Vårt team besitter hög kompetens och lång erfarenhet.

Jan Hederoth

Verksamhetschef

Susan Salim

Bitr Verksamhetschef

Lida Barakati

Ekonomiansvarig

Referenser

“Vi har anlitat Modersmålcenter sedan 2016 och tänker fortsätta med det. Vi har ett väldigt bra och smidigt samarbete, de är flexibla och försöker alltid anpassa sig efter våra behov. Samarbete med deras lärare fungerar också bra och vi är väldig nöjda med dem. Vi kan varmt rekommendera Modersmålcenter till andra kunder.”

Jelica Spajic
Skolintendent, S:t Eriks katolska skola

“Vi har ett flerårigt samarbete med ModersmålCenter. Engagerade lärare och en god kvalité på undervisningen. En bra och öppen dialog runt de frågor som kan komma upp och en vilja att hitta bra och fungerande lösningar.”

Heléne Lindquist
Modesmålsansvarig, Västbergaskolan AB

“Vi har, sedan 2016  använt oss av ModersmålCenter som leverantör av tjänsten modersmålsundervisning. Undervisningen har fungerat väl och ModersmålCenter har alltid varit lyhörda för våra synpunkter och lösningsfokuserade på de situationer som uppkommit. Skolan planerar att fortsätta det goda samarbetet.”

Johan Andersson
Tf rektor – Stiftelsen Franska Skolan

“Vårt samarbete med Modersmålscentrum fungerar fint och är transparent. Vi har en tät kontakt och får alltid snabb återkoppling på frågor och funderingar som uppstår.”

Sophia Brorsson – Metapontum

“Vi har använt oss av Modersmålcenter i flera år och är mycket nöjda. De kan trolla fram alla språk och deras lärare är mycket trevliga och flexibla. Våra elever är väldigt nöjda.”

Petra Ahrnstedt

Fryshuset – Biträdande rektor